Menu

100% fémmentes - CIRKON

100% FEHÉR – Fémmentes fogpótlás kiváló minőségű cirkonból

A cirkon a földkéreg egyik legrégebbi és leggyakrabban előforduló ásványa. Az ebből nyert elképesztő jellemzőkkel rendelkező cirkoniumoxidot már évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a gyógyászatban, elsősorban az ortopédiában. A manapság rendelkezésre álló fogászati nyersanyagok közül a cirkon, kiváló élettani sajátosságaival, a modern fogpótlások vitathatatlanul legjobb tulajdonságú nyersanyaga. magas fényáteresztő képesség egyénre szabott fogszín választás nincsenek fekete szegélyek teljes mértékben fémmentes kiváló biológiai hatás különösen nagy szilárdság tartósság

ELŐNYEI:

ESZTÉTIKA ÉS TERMÉSZETESSÉG

A cirkon magas fényáteresztő képességével, valamint a lehetőséggel, hogy a cirkon színezése a páciens egyéni fogszínéhez igazítható, kölcsönöz a fogpótlásnak egy magas esztétikai és természetes hatású külsőt. A cirkon világos színe révén elkerülhető az időskori fogíny visszahúzódás során kialakuló fekete elszíneződés a széli részeken, mint ez a fémvázas fogpótlások esetén gyakran előfordul.

KÉNYELEM ÉS TISZTASÁG

A saválló és pórusmentes anyag megakadályozza a káros anyagok felszívódását, megelőzi a fogszuvasodást és lehetővé teszi a gyors és könnyű tisztítást. Az anyag kiváló pontossága, továbbá kiemelkedően jó megmunkálhatósága garantálják a kellemes és kényelmes viselet érzését.

KITŰNŐ BIOLÓGIAI ÖSSZEFÉRHETŐSÉG

Cirkon, egy abszolút fémmentes nyersanyag, amely tudományos kutatások alapján nem vált ki allergiás panaszokat, illetve összeférhetetlenségi tüneteket a szájüregben. Mindemellett különösen nyálkahártya- és szövet kompatibilis, valamint idegkímélő, mivel a meleget és a hideget lassabban továbbítja, mint a fémet tartalmazó fogpótlás. Könnyen tisztíthatósága által a fogszuvasodás is megelőzhető.

TARTÓSSÁG ÉS SZILÁRDSÁG

Pontos fogtechnikai konstrukció mellett a cirkon fogpótlás egy éltre szóló befektetés. Az anyag extrém szilárdsága és magas sűrűsége révén helytáll a legnagyobb rágóerőknek is a szájüreg minden részén, nem kopik el és ezáltal színében is változatlan marad. Természet azonos külső, stabilitás, és viselési komfort a koronától a nagyobb kiterjedésű hídig – a cirkon megfelel minden elvárásnak a magas színvonalú és tartós fogpótlás tekintetében, továbbá friss, ápolt megjelenést kölcsönöz. Ajándékozza meg magát és környezetét újra önfeledt mosolyával!

ÁRKÁDENT FOGÁSZAT

H-9700 Szombathely, Dolgozók útja 1/A
☎ Telefon: +36 94 341-741
☎ Mobil:+36 20 20 97145
E-mail: info @ arkadent.hu

Útvonaltervezés