Menu

Mini Implantátumok

Ilyen könnyű mosolyt varázsolni a műfogsort viselő páciensek arcára

Rosszul tartó műfogsorral élni sosem volt nagy élvezet, sok ebben érintett páciens vágyik arra, hogy visszakapja korábbi életminőségét. A Mini-implantátumok speciálisan azon páciensek számára biztosítanak ideális megoldást, akiknek a hagyományos „nagy” implantátumokhoz kevés pénz, idő vagy csontmennyiség áll rendelkezésére. A minimális 1,8mm átmérő ellenére biztos tartást nyújtanak a fogsor viselése során, továbbá hasonlíthatatlanul jobb megoldást kínálnak a fogsorrögzítő krémmel szemben.

Kis beavatkozás – nagyszerű eredmények

Mini-Implantátumok esetén nagyon kicsi, biokompatibilis, titánötvözetű csavarimplantátumokról van szó, melyek minimális műtéti beavatkozás során kerülnek behelyezésre a csontba, az alsó állcsonton rendszerint azonnal terhelhetők. Az implantátumcsavar feje gömb alakú és a retenciós betét O-gyűrűvel képezi az ehhez illő ellenrészt. Az O-gyűrű a fogsor behelyezésekor a gömbfejen átnyomódik, rákattanás után stabilan tartja a fogsort. Szabályszerű helyzetében a fogsor lágyan nyugszik a páciens fogínyén. A retenciós betétek függőleges irányú mozgékonyságot biztosítanak és ellenállnak a természetes emelőerőknek. A Mini-Implantátumok világszerte pozitív változást hoznak a műfogsort viselő páciensek életébe – minimális fájdalom, időráfordítás és költség mellett.

Implantátumaival Ön újra tud mindent, ami korábban nehezen ment, rendesen étkezni, jókat beszélgetni, gondtalanul nevetni, végre nem gondolva műfogsorára. Fogsora hosszú távon, stabilan a helyén marad.

ÁRKÁDENT FOGÁSZAT

H-9700 Szombathely, Dolgozók Str. 1/A
☎ Telefon: +36 94 341-741
☎ Mobil:+36 20 20 97145
E-mail: info @ arkadent.hu

Arkadent Fogászat Szombathely, Dolgozók útja 1, 9700